"Goede en professionele adviezen"
"Goede en professionele adviezen"

Referentie: Natures Gold Production B.V.

Aan de Meirseweg in Zundert is witlofbedrijf ‘Nature’s Gold’ gevestigd. Het bedrijf is opgestart door Peter en Anne-Marie van Dongen in 1986, met een teeltoppervlak van ca 12 hectare aan wortels met een trek op hydrocultuur.

Binnen enkele jaren groeide het bedrijf van 12 naar 25 tot 50 hectare, waarna in 2001 zoon Gijs toetrad tot de maatschap. Gijs werkte altijd al mee op het bedrijf en na zijn toetreding in de maatschap wist het bedrijf binnen enkele jaren te groeien naar 100 hectare. In 2007 heeft Gijs van Dongen het bedrijf geheel van zijn ouders overgenomen.

Van Oers Agro als professionele adviseur 

De laatste jaren is met name geïnvesteerd in de modernisering van het bedrijf om een goede fundering voor de toekomst te bouwen, zowel op organisatorisch als op teelttechnisch vlak. Naast een nieuwe klimaatinstallatie heeft Nature’s Gold nu ook de faciliteiten om het uitgangsmateriaal optimaal te sorteren. Hierdoor kan het bedrijf beschikken over de gewenste maat witlofwortels, gericht op de markt waarvoor Nature’s Gold produceert. De overige wortels worden verkocht aan witloftelers die zich op een andere markt richten. Door middel van aanpassingen in het machinepark wordt een vlottere verwerking van de oogst gerealiseerd. Nature’s Gold loopt voorop in technische ontwikkelingen en is daarmee klaar voor de toekomst.

“In al deze stappen hebben we goede en professionele adviezen en begeleiding van Van Oers Agro gehad. Van Oers is voor ons een sparringpartner en steun in de rug.”
 
 

 

 

 

Referenties
Arno Zagers
Directielid Accountancy +31(0)6 103 54 661 +31(0)76 59 78 800