"Een betrouwbare partner"
"Een betrouwbare partner"

Referentie: Boomkwekerij Denissen B.V.

Al ruim 50 jaar bestaat Boomkwekerij Denissen. Jos Denissen nam in 1987 het bedrijf over van zijn vader en richtte zich op de teelt van bos- en haagplantsoen, pot- en containerteelt, zetstammen en zaailingen. Enkele jaren terug is het bedrijf verplaatst naar de Stuivezandseweg. Ondertussen werd het areaal uitgebreid tot 35 hectare, waarvan de oppervlakte containerteelt nog steeds toeneemt. Daarnaast teelt een groep contracttelers voor het bedrijf.

Bedrijfsovername door Van Oers Agro

Jos en Marion hebben zich voorgenomen om het bedrijf tijdig over te dragen aan hun beide zonen Jürgen en Kevin. Beiden willen ze verder in de boomkwekerij en vullen ze elkaar perfect aan.
De overname wordt volledig begeleid door bedrijfsadviseurs en fiscalisten van Van Oers Agro.

“Van Oers Agro betekent voor mij kwaliteit en een betrouwbare partner. Sinds vorig jaar vallen wij onder het convenant Horizontaal Toezicht van Van Oers Agro. Dit was één van de eerste kantoren die dit convenant heeft gesloten met de belastingdienst. Dit geeft tevens onze afnemers vertrouwen om zaken te doen met een betrouwbare partner. Gezien de eerder genoemde ontwikkelingen en overname die nu in de afrondende fase zit, staat voor ons een hoog niveau van agrarische adviseurs en fiscalisten voorop. Ik blijf voorlopig nog betrokken bij het bedrijf en waar nodig kunnen beide zonen nog op mij terugvallen. Van Oers Agro onderscheidt zich voor mij door hun agrarische specialisten, die zorgen voor het perfecte advies."

Meer weten over Boomkwekerij Denissen B.V.?

 

Referenties