Nodig ons uit en ervaar onze toegevoegde waarde
Nodig ons uit en ervaar onze toegevoegde waarde

Overstappen naar Van Oers Agro? Geen gedoe!

Ondernemers zijn loyaal. Loyaal aan hun leveranciers, hun medewerkers en hun omgeving. En gelukkig ook aan hun accountant. Uw accountant geldt immers als vertrouwenspersoon, kent uw hele hebben en houden. En een vertrouwenspersoon ruilt u niet zomaar in.

Er moet een klik zijn

Toch kan er een moment komen dat u twijfelt aan de relatie die u met uw accountant heeft. De ‘klik’ kan verdwenen zijn, de kosten te hoog, de geleverde kwaliteit te laag. Of uw relatiebeheerder wijzigt, zodat u een nieuwe vertrouwensband op moet zien te bouwen. Op dat moment komt ook Van Oers Agro in beeld. Wij komen graag bij u langs.

Wij regelen de overstap voor u

Wanneer u besluit klant te worden bij Van Oers Agro zorgen wij ervoor dat uw overstap zonder gedoe verloopt. We zullen samen met u kijken waar we het makkelijker kunnen maken, zodat u al vanaf de eerste dag de toegevoegde waarde van Van Oers Agro zult ondervinden.

  • Wij vragen de benodigde gegevens op bij uw vorige accountant.
  • Wij informeren de Belastingdienst over de overstap
  • U behoudt gedurende het gehele proces het inzicht in uw adminstratie
  • Uw personeel zal geen hinder ondervinden van de overstap.

Gratis overstapservice

Natuurlijk zijn de opstartkosten gratis. Wij investeren graag in onze relaties, daar horen geen onaangename verrassingen bij. Nodig ons uit, dan vertellen we u graag meer over onze kijk op ‘slimmer werken’.

Maak kennis met Van Oers Agro
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:
Referenties