Steeds vaker digitale facturen versturen

11-07-2018

Het aantal facturen dat digitaal verstuurd wordt neemt toe. Inmiddels verstuurt zo’n 64% van de bedrijven hun facturen niet meer per post.

Dat levert efficiency en kostenbesparing op, waarbij de administratie ook steeds sneller ‘bij’ is. Wilt u ook profiteren van de mogelijkheden die de automatisering u biedt? Informeer dan bij uw relatiebeheerder naar wat het digitaal versturen of ontvangen van uw facturen u kan bieden.


Meer nieuws

Betalingstermijnen niet willekeurig vast te stellen 12-11-2018 Ondernemers hebben zich bij het vaststellen van betalingstermijnen te houden aan de wet. Deze schrijft voor dat bij zakelijke transacties een redelijke termijn moet worden aangehouden, welke wordt gesteld op 30 dagen.
Plan uw investeringen rondom de jaarwisseling 30-10-2018 Heeft u in beeld hoe uw investeringen in 2018 zich verhouden tot de staffel van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)? .
Privé of zakelijke spaarrekening? 14-10-2018 In beginsel bent u vrij in uw keuze om gelden op een privé of zakelijke bankrekening te zetten. Een beperking geldt op het moment wanneer de gelden “duurzaam overtollig” zijn.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*