Online winkelen zonder risico

12-02-2018

Iedereen koopt wel eens iets via internet. Doorgaans gaat dat goed, maar in sommige gevallen blijkt er een addertje onder het gras te zitten.

U krijgt uw product niet geleverd, of blijkt aan een dienst of abonnement vast te zitten. Het is lastig om het dan op te lossen, aangezien veel bedrijven moeilijk traceerbaar zijn. U kunt dit risico verminderen door eerst even de Online Shop Check van Consuwijzer in te vullen. Zo kunt u de verkoper voor zover mogelijk natrekken en voorkomt u hopelijk problemen.


Meer nieuws

Privé of zakelijke spaarrekening? 14-10-2018 In beginsel bent u vrij in uw keuze om gelden op een privé of zakelijke bankrekening te zetten. Een beperking geldt op het moment wanneer de gelden “duurzaam overtollig” zijn.
Bezoek Van Oers Agro op GrootGroen+ 30-09-2018 Ook dit jaar wordt in Zundert de internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroen+ georganiseerd. Van 3 tot 5 oktober vindt de beurs plaats op het CLTV-terrein aan de Molenstraat in Zundert.
Bent u voorbereid op de Brexit? 20-09-2018 Op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk de EU. Of dit een soepel of stroef vertrek zal worden, is nog niet geheel duidelijk. Zeker is wel dat Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland uit de interne markt en de douane-unie vertrekken.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*