Online winkelen zonder risico

12-02-2018

Iedereen koopt wel eens iets via internet. Doorgaans gaat dat goed, maar in sommige gevallen blijkt er een addertje onder het gras te zitten.

U krijgt uw product niet geleverd, of blijkt aan een dienst of abonnement vast te zitten. Het is lastig om het dan op te lossen, aangezien veel bedrijven moeilijk traceerbaar zijn. U kunt dit risico verminderen door eerst even de Online Shop Check van Consuwijzer in te vullen. Zo kunt u de verkoper voor zover mogelijk natrekken en voorkomt u hopelijk problemen.


Meer nieuws

Trap niet in brief over European Business Number 06-08-2018 In vakantietijd proberen oplichters gebruik te maken van de verminderde oplettendheid bij bedrijven. Zo hebben veel ondernemers recentelijk een brief ontvangen over hun European Business Number.
Opnieuw extra subsidiebudget voor asbestverwijdering 31-07-2018 Er wordt veel gebruik gemaakt van de subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Via de regeling kunt u 4,50 euro per m² terugvragen als u een asbest dak verwijdert.
Steeds vaker digitale facturen versturen 11-07-2018 Het aantal facturen dat digitaal verstuurd wordt neemt toe. Inmiddels verstuurt zo’n 64% van de bedrijven hun facturen niet meer per post.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*