Online winkelen zonder risico

12-02-2018

Iedereen koopt wel eens iets via internet. Doorgaans gaat dat goed, maar in sommige gevallen blijkt er een addertje onder het gras te zitten.

U krijgt uw product niet geleverd, of blijkt aan een dienst of abonnement vast te zitten. Het is lastig om het dan op te lossen, aangezien veel bedrijven moeilijk traceerbaar zijn. U kunt dit risico verminderen door eerst even de Online Shop Check van Consuwijzer in te vullen. Zo kunt u de verkoper voor zover mogelijk natrekken en voorkomt u hopelijk problemen.


Meer nieuws

Teruggaaf buitenlandse BTW 15-02-2018 Wanneer uw buitenlandse leverancier de BTW niet naar u kan of wil verleggen en dus buitenlandse BTW in rekening brengt, kunt u deze BTW via de belastingdienst terugvragen.
U bent vast nog niet klaar voor de AVG 05-02-2018 In mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Alle bedrijven en organisaties die met persoonsgegevens werken moeten hieraan voldoen.
Komt er dan toch een oplossing voor ZZP’ers? 31-01-2018 De Wet DBA wordt zoals bekend vervangen. Op grond van een nieuwe wet zou er meer zekerheid moeten komen voor opdrachtgevers.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*