Online winkelen zonder risico

12-02-2018

Iedereen koopt wel eens iets via internet. Doorgaans gaat dat goed, maar in sommige gevallen blijkt er een addertje onder het gras te zitten.

U krijgt uw product niet geleverd, of blijkt aan een dienst of abonnement vast te zitten. Het is lastig om het dan op te lossen, aangezien veel bedrijven moeilijk traceerbaar zijn. U kunt dit risico verminderen door eerst even de Online Shop Check van Consuwijzer in te vullen. Zo kunt u de verkoper voor zover mogelijk natrekken en voorkomt u hopelijk problemen.


Meer nieuws

Onbeperkte borgstelling is onzakelijk 22-05-2018 Onlangs is door de rechter een uitspraak gedaan over de zakelijkheid van een onbeperkte borgstelling. De aandeelhouders in deze zaak stonden ieder aanvullend borg voor een bedrag van € 300.000 voor het verlenen van een aanvullend krediet van de bank voor hun BV.
Belastingdienst ziet diepwoelen en draineren als investering 29-04-2018 Recentelijk zijn door de rechter uitspraken gedaan over gemaakte kosten voor diepwoelen en het aanleggen van drainage.
BTW terugvragen over zonnepanelen uit 2013 en eerder 10-04-2018 Particulieren hebben de mogelijkheid om BTW terug te vragen over aangeschafte zonnepanelen. Ze worden dan ‘ondernemer’ voor de energie die ze aan het net leveren.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*