Geef tijdig de bedragen voor de KJ-regeling door

06-12-2017

Heeft u afgelopen jaar gebruik gemaakt van de KJ-regeling waarmee u uw thuiswonende kinderen kunt belonen voor verrichte werkzaamheden in uw bedrijf?


 De loonaangifte moet in januari worden ingediend. Voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u tot 6.460 euro aan loon uitkeren aan de kinderen zonder dat zij daar loonheffing over verschuldigd zijn. Wel wordt er zorgverzekeringswet berekend over het loon. De loonkosten kunt u van uw winst aftrekken. De grens voor de kinderbijslag ligt op 1.265 euro netto per kwartaal (in de zomervakantie mag er extra verdiend worden). Vallen uw studerende kinderen onder het nieuwe studiefinancieringsstelsel, dan is er geen bijverdiengrens.


Meer nieuws

Benut het Lage Inkomens Voordeel (LIV) voor werkgevers 22-10-2018 Verdient een of meerdere van uw medewerkers die u sociaal verzekerd heeft tussen de 100% en 125% van het minimumloon en heeft deze minimaal 1.248 uur in het kalenderjaar voor u gewerkt?
Subsidie taalcursus Nederlands voor uw werknemers 11-10-2018 Tot 15 oktober is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor een taalcursus Nederlands voor uw werknemers.
Payroll geen oplossing voor ketenregeling 14-09-2018 Na drie opvolgende arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd moet een werkgever kiezen om een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden of afscheid te nemen van de werknemer.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*