Geef tijdig de bedragen voor de KJ-regeling door

06-12-2017

Heeft u afgelopen jaar gebruik gemaakt van de KJ-regeling waarmee u uw thuiswonende kinderen kunt belonen voor verrichte werkzaamheden in uw bedrijf?


 De loonaangifte moet in januari worden ingediend. Voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u tot 6.460 euro aan loon uitkeren aan de kinderen zonder dat zij daar loonheffing over verschuldigd zijn. Wel wordt er zorgverzekeringswet berekend over het loon. De loonkosten kunt u van uw winst aftrekken. De grens voor de kinderbijslag ligt op 1.265 euro netto per kwartaal (in de zomervakantie mag er extra verdiend worden). Vallen uw studerende kinderen onder het nieuwe studiefinancieringsstelsel, dan is er geen bijverdiengrens.


Meer nieuws

Payroll geen oplossing voor ketenregeling 14-09-2018 Na drie opvolgende arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd moet een werkgever kiezen om een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden of afscheid te nemen van de werknemer.
Aansluiting arbodienst ook voor kleinste werkgevers verplicht 17-08-2018 Sinds 1 juli 2017 is de Arbowet gewijzigd, de overgangsperiode is vanaf vorige maand voorbij.
Compensatie voor transitievergoeding bij ontslag van langdurig zieke werknemers 22-07-2018 Werkgevers in de land- en tuinbouw worden vanaf 2020 gecompenseerd voor de zogenoemde transitievergoeding. Zij moeten die betalen bij het ontslag van langdurig zieke werknemers.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*