Geef tijdig de bedragen voor de KJ-regeling door

06-12-2017

Heeft u afgelopen jaar gebruik gemaakt van de KJ-regeling waarmee u uw thuiswonende kinderen kunt belonen voor verrichte werkzaamheden in uw bedrijf?


 De loonaangifte moet in januari worden ingediend. Voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u tot 6.460 euro aan loon uitkeren aan de kinderen zonder dat zij daar loonheffing over verschuldigd zijn. Wel wordt er zorgverzekeringswet berekend over het loon. De loonkosten kunt u van uw winst aftrekken. De grens voor de kinderbijslag ligt op 1.265 euro netto per kwartaal (in de zomervakantie mag er extra verdiend worden). Vallen uw studerende kinderen onder het nieuwe studiefinancieringsstelsel, dan is er geen bijverdiengrens.


Meer nieuws

Principeakkoord cao Hoveniersbedrijf 02-06-2018 Op 22 mei 2018 is een principeakkoord bereikt door Branchevereniging VHG, FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen voor de cao voor het hoveniersbedrijf. De nieuw cao heeft een looptijd van 1 juli 2018 tot en met 30 juni 2020.
Subsidieregeling duurzame inzetbaarheid personeel 24-05-2018 Eind juni opent een Europese subsidieregeling met het doel om werknemers langer en productief aan het werk te houden.
Let op bij ploegendienst en nulurencontract 17-05-2018 Heeft u personeel in dienst met een nulurencontract en gebeurt het wel eens dat u uw werknemers twee maal per dag oproept?

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*