Bijeenkomst: Heeft een BV toekomst in de landbouw?

20-11-2018

Stelt u zichzelf wel eens de vraag of u nog in de juiste structuur onderneemt? Wat zijn de voor- en nadelen van een bv?

Is een bv-maatschap-structuur iets voor u? Wat zijn de mogelijkheden bij een bedrijfsoverdracht? Om u antwoord te geven op deze en andere vragen, organiseren Agro Adviseurs Zuidwest, MarkVliet Netwerk Notarissen en Van Oers Agro op dinsdag 27 november 2018 hierover een bijeenkomst voor agrariërs in Gasterij de Afspanning in Heerle. Hier nodigen we u graag voor uit. Bekijk het programma en meld u aan.

 

Meer nieuws

 

Actualiteiten avond Aardbeien 18-01-2019 Op 5 februari organiseert Van Oers een bijeenkomst over actualiteiten in de aardbeiensector. Tijdens deze interactieve sessie praten we u bij over de wijzigingen op het gebied van loonwetgeving en personeelsregistratie 2019.
Aanvulling van eerdere schenkingen voor de woning? 16-01-2019 Heeft u voorafgaand aan het jaar 2010 een schenking verricht voor de woning van en aan één van uw kinderen? Dan is het in beginsel mogelijk om deze belastingvrij aan te vullen.
Is verpachte grond meer waard geworden? 11-01-2019 Ook dit jaar heeft de Belastingdienst weer de uitgangspunten vastgesteld voor de waardering van in privé verpachte gronden.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*