Bijeenkomst: Heeft een BV toekomst in de landbouw?

08-11-2018

Stelt u zichzelf wel eens de vraag of u nog in de juiste structuur onderneemt? Wat zijn de voor- en nadelen van een bv?

Is een bv-maatschap-structuur iets voor u? Wat zijn de mogelijkheden bij een bedrijfsoverdracht? Om u antwoord te geven op deze en andere vragen, organiseren Agro Adviseurs Zuidwest, MarkVliet Netwerk Notarissen en Van Oers Agro op dinsdag 27 november 2018 hierover een bijeenkomst voor agrariërs in Gasterij de Afspanning in Heerle. Hier nodigen we u graag voor uit. Bekijk het programma en meld u aan.

 

Meer nieuws

 

Plan uw investeringen rondom de jaarwisseling 30-10-2018 Heeft u in beeld hoe uw investeringen in 2018 zich verhouden tot de staffel van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)? .
Privé of zakelijke spaarrekening? 14-10-2018 In beginsel bent u vrij in uw keuze om gelden op een privé of zakelijke bankrekening te zetten. Een beperking geldt op het moment wanneer de gelden “duurzaam overtollig” zijn.
Bijeenkomst actualiteiten lonen boomkwekerij 06-10-2018 Op donderdagavond 11 oktober organiseert de Van Oers Academy een interactieve bijeenkomst waarin wordt ingegaan op de ontwikkelingen op loongebied binnen de boomkwekerij.

Terug

Agrarisch nieuws over:
Aanmelden AgroFlits
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*