Nieuws

Met Van Oers Agro bent u altijd op de hoogte!

Onze kennis is uw voordeel. Wij delen deze kennis graag met u. Door onze pro-actieve houding bent u altijd geinformeerd over nieuwe wetten, regelingen en mogelijkheden. Zodat u altijd voorbereid bent en vooraan staat wanneer zich een buitenkansje voordoet.

Brieven over beëindiging elektronische kopieën 24-06-2017 Van veel belastingplichtigen ontvangen wij de kopieën van de aanslagen digitaal.
Let op inzaaidatum vanggewas 22-06-2017 Als je in de Gecombineerde Opgave volgteelten hebt opgegeven om te voldoen aan de invulling van de Ecologische Aandachtsgebied, let dan op de inzaaidatum van deze volgteelten.
Geen korting bij inwonende AOW’ers 16-06-2017 Alleenstaande AOW’ers die (gaan) samenwonen met hun zoon of dochter zullen niet worden gekort op hun AOW-uitkering.
Gecombineerde opgave en verbonden bedrijven 13-06-2017 Heeft u naar aanleiding van de door u ingediende gecombineerde opgave een brief van RVO ontvangen betreffende actieve landbouwer en verbonden bedrijven?
Let bij staking van uw onderneming op niet-gerealiseerde zelfstandigenaftrek 05-06-2017 Als u als ondernemer voldoet aan het urencriterium, heeft u recht op zelfstandigenaftrek.
Bewijsstukken latere zeggenschap jonge landbouwers uploaden 02-06-2017 Heeft u bij u bij het indienen van de gecombineerde opgave 2017 een verzoek gedaan tot uitbetaling van extra betaling jonge landbouwers?
Nieuwe afspraken over burenhulp 31-05-2017 LTO heeft nieuwe afspraken gemaakt met de Belastingdienst over agrarische ondernemers die buiten hun bedrijf ook bij collega’s werkzaamheden verrichten.
Zorgen over privacy in het UBO-register 23-05-2017 In de strijd tegen witwassen en terrorisme is het UBO-register het volgende middel.
Rentekorting voor duurzame bedrijfsvoering 20-05-2017 Bent u in het bezit van een duurzaamheidskeurmerk en vraagt u een zakelijke lening aan? Dan komt u in aanmerking voor een korting op de rente die de bank bij u in rekening brengt.
Nog steeds budget voor asbestsubsidie 18-05-2017 Uiterlijk in 2024 moet overal in Nederland het asbest zijn verwijderd. Om dit te bewerkstelligen is er een subsidiebudget vastgesteld, waarbij ondernemers bij verwijdering van een asbestdak 4,50 euro per meter gesubsidieerd krijgen. Een combinatie met zonnepanelen is niet (meer) nodig.
Stagevergoeding of loon? 15-05-2017 Het is voor veel bedrijven een ideale toevoeging: een stagiair die een opdracht uitvoert of meewerkt in het bedrijf.
Personeel: een zegen of zorg? 09-05-2017 Heeft u werknemers in dienst? Dan zult u vroeg of laat vast eens te maken krijgen met een arbeidsjurist. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of beëindiging van een contract, bij een arbeidsconflict of bij langdurige ziekte.
Tweede openstelling stoppersregeling 06-05-2017 Tussen 8 mei en 14 mei is de tweede en tevens laatste openstelling van de stoppersregeling voor de melkveehouderij.
Voorkom belastingrente 04-05-2017 Vanaf 1 juli opent het nieuwe rentejaar. Dat houdt in dat vanaf dat moment de renteperiode gaat lopen over de belastingaanslagen 2016.
Perceel dubbel ingetekend? Betalingsrechten kwijt! 29-04-2017 Heeft u van RVO een mail ontvangen dat één van uw percelen ook door iemand anders is ingetekend, zorg er dan voor dat deze overlap uiterlijk 19 juni as. is opgelost.
Eerste« Vorige12345...4142Laatste
Filter Agro nieuws op:

AgroFlits

Elke twee weken brengen we de AgroFlits uit, een kort overzicht van actuele zaken en subsidies die voor u van belang kunnen zijn. De nieuwsberichten zijn hieronder te lezen. Wilt u de AgroFlits in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in via het contactformulier. Wilt u 'oude' AgroFlitsen teruglezen? Bekijk ze hieronder of in het nieuwsarchief.

AgroFlits van deze week