Uw boekhouding altijd en overal beschikbaar
Uw boekhouding altijd en overal beschikbaar

Online diensten

Van Oers Agro werkt samen met de beste softwareleveranciers. Al onze administraties voeren we online. We hechten veel waarde aan betrouwbare, stabiele systemen die met elkaar gekoppeld kunnen worden, maar die bovenal gebruiksvriendelijk zijn voor ons, maar zeker ook voor u.

Twinfieldvan oers online lonenvan oers online portal

Twinfield - online boekhoudsysteem

Onze administraties voeren we in Twinfield, een van de grootste en zeker de meest vooruitstrevende aanbieder van online boekhoudsystemen. Twinfield vormt de spil in ons werk, door het systeem te koppelen met uw bank en met uw facturatiepakket wordt een enorme efficiencyslag bewerkstelligd in het verwerken van uw administratie. Wanneer u zelf uw administratie voert kunnen wij altijd met u meekijken en u direct proactief adviseren. U bepaalt zelf hoe u met ons samenwerkt: u kunt alles zelf doen, maar ook ervoor kiezen om ons de boekhouding geheel te laten verzorgen. Of natuurlijk de gulden middenweg, waarbij u zelf boekt en wij de boekingen controleren. Met online boekhouden is het uitwisselen van bestanden, backups, updates en het aansluiten van beginsaldi voorgoed verleden tijd, en waar u ook bent kunt u uw administratie bijwerken en raadplegen.

Online loonadministratie

Van Oers Loonadvies maakt eveneens gebruik van een online pakket. Ook hierbij geldt dat u altijd en overal toegang heeft tot uw loonadministratie en uw dossier. En geheel naar uw wens kunt u kiezen hoeveel werkzaamheden u zelf verricht en hoeveel werkzaamheden u uit wilt besteden. Onze collega’s van Van Oers Loonadvies kunnen u veel meer vertellen over de mogelijkheden, en wanneer u interesse heeft geven we u graag een demo van de mogelijkheden.

Van Oers Portal

Actueel inzicht in uw cijfers, 24 uur per dag beschikbaar en met kengetallen die voor u van belang zijn. Dat is de Van Oers Portal, een programma dat we speciaal hebben laten bouwen om het u gemakkelijk te maken. Met behulp van de portal kunt u snel en eenvoudig periodes of jaren met elkaar vergelijken. Daarnaast kunt u met behulp van kritieke prestatie-indicatoren overzichten op maat genereren, waarmee u direct signaleert op welke onderdelen u uw bedrijfsvoering bij kunt sturen. U krijgt inzicht in uw omzet, kosten en marges, en kunt tot op grootboekniveau inzoomen. En wilt u de kosten per vierkante meter, de omzet per hectare, de kostprijs per 100 kg melk of het saldo per varken weten? Ook dat is mogelijk! De Van Oers Portal koppelt uw financiële administratie aan uw bedrijfsgegevens en vormt daarmee een belangrijk sturingsinstrument in uw bedrijfsvoering.

 

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:
Theunis Mulders
Relatiebeheerder +31(0)6 137 17 203 +31(0)76 59 78 800
Referenties