Deskundig advies in begrijpelijke taal
Deskundig advies in begrijpelijke taal

Van Oers Agro, dé agrarische accountant van nu

Van Oers Agro is vooruitstrevend in het aanbieden van onze dienstverlening en daarom voortdurend op zoek naar optimalisering en verbetering van onze dienstverlening voor onze relaties. Met onze online dienstverlening heeft u actueel inzicht in uw cijfers, 24 uur per dag en met kengetallen die voor u van belang zijn. De Van Oers Portal is een programma dat we speciaal hebben laten bouwen om het u gemakkelijk te maken. Met behulp van de portal kunt u snel en eenvoudig periodes of jaren met elkaar vergelijken. U krijgt inzicht in uw omzet, kosten en marges, en kunt tot op grootboekniveau inzoomen.

Bent u klaar voor de toekomst?

De wereld om u heen verandert in een razendsnel tempo. Wet- en regelgeving volgt elkaar in ras tempo op, niet zelden met ingrijpende gevolgen voor uw onderneming. Mestnormen, arbeidsproblematiek, herziening van het toeslagstelsel of afschaffing van quota, toekomstige externe factoren kunnen van grote invloed zijn op uw bedrijfsvoering. U zult hier tijdig op in moeten springen, door uw bedrijf up-to-date te houden. Wij helpen u graag bij het opstellen van plannen en begrotingen en ondersteunen u graag bij de vraagstukken waar u mee zit.

Meer weten over onze dienstverlening? Vraag gratis whitepaper aan!

Van Oers Agro is graag van toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Vraag dan nu de gratis whitepaper aan.

 

Vraag gratis Whitepaper Agrarisch Advies aan
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:
Opmerkingen:
Referenties