"Alles onder controle"
"Alles onder controle"

Referentie: Oostvogels Pluimvee B.V.

Al bijna 25 jaar zijn Arian en Sandra Oostvogels samen bezig in de pluimveesector. Hun onderneming, inmiddels op twee locaties, is in die jaren fors gegroeid. En opnieuw is er een bouwvergunning afgegeven voor uitbreiding van hun pluimveestallen. Arian vindt het ook noodzaak om te blijven groeien en zijn bedrijven up to date te houden. Voorop lopen bij de ontwikkelingen in de pluimveesector is van levensbelang. Aan het leveren van antibioticavrij vlees wordt hard gewerkt. Het bedrijf probeert telkens de concurrenten een stap voor te blijven. Arian heeft met de vangmachines contacten over de hele wereld en kan daarom keuzes maken uit de beste ontwikkelingen.

Van Oers Agro ondersteunt Arian en Sandra op fiscaal en financieel gebied. Door de groei van de onderneming is door Van Oers geadviseerd om een administratief medewerker aan te nemen. Hiermee houden de ondernemers hun handen vrij om zich te richten op het aansturen van hun onderneming. Regelmatig wordt er door Van Oers geïnformeerd naar de plannen en ontwikkelingen bij de onderneming. Dit om optimaal gebruik te maken van subsidies, WBSO innovatie- en RDA-regelingen.

“Van Oers Agro zorgt ervoor dat wij financieel “in control” zijn en optimaal gebruik maken van fiscale – en subsidieregelingen.”
 

Referenties