"Verstand van de agrarische wereld"
"Verstand van de agrarische wereld"

Referentie: Maatschap Vissers-Balemans

Het vollegrondstuinbouwbedrijf van Johan en Jolanda Vissers is als man-vrouw maatschap opgericht in 1989. De totale bedrijfsoppervlakte bedraagt 9 ha, waarop ongeveer 15 ha groentegewassen geteeld worden. Het belangrijkste gewas dat wordt geteeld zijn diverse slasoorten. Verder bestaat het teeltplan nog uit andijvie, chinese kool, bleekselderij en in de winterperiode wordt prei geoogst.
De meeste arbeid wordt door Johan en Jolanda zelf verricht. Daarnaast zijn er ook vaak scholieren en stagelopers op het bedrijf werkzaam. Door de flexibiliteit van het bedrijf kan de maatschap constant inspelen op de directe vraag vanuit de afnemer The Greenery.
Met zo goed mogelijke kwaliteitsproducten en klantgericht werken probeert de familie Vissers het bedrijf zo rendabel mogelijk te maken.

Ook Van Oers Agro ondersteunt hen daarin. “Van Oers Agro heeft verstand van de agrarische wereld en weet waar agrarische ondernemers tegenaan lopen. Of het nu gaat om kosten, lonen, mestbeleid, regelgeving en natuurlijk de fiscale zaken, het is voor Van Oers Agro bekend terrein. Door dat inzicht in onze sector is een oplossing vaak sneller gevonden, wat voor elke agrariër natuurlijk belangrijk is. Ook voor ons bedrijf!’

Referenties
Arno Zagers
Directielid Accountancy +31(0)6 103 54 661 +31(0)76 59 78 800