"We kunnen het elke ondernemer aanraden"
"We kunnen het elke ondernemer aanraden"

Referentie: Luysterburg Agrifruit BV

In 1986 namen Rene en Henny Luysterburg het bedrijf van de vader van Rene over. De bedrijfsactiviteiten op de locatie in Heerle bestonden voornamelijk uit akkerbouw en vleesvee. Het vleesvee verdween al snel, zodat Henny zich volledig kon richten op de aardbeienteelt. Inmiddels bestaat het bouwplan naast aardbeien uit consumptieaardappelen, suikerbieten, plantuien en tarwe. In 2011 is zoon Rob gestart met de teelt van asperges, welke onder meer in de eigen boerderijwinkel verkocht worden.

Vier bedrijfstakken binnen één gezin vraagt om een goede verdeling over de gezinsleden. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en verantwoordelijkheid. Rene, Henny en Rob zijn zich bewust van het feit dat dit het beste kan met partners die dezelfde interesses en belangen hebben. Ze staan open voor vernieuwingen en samenwerking met andere bedrijven. Kernbegrippen binnen het bedrijf zijn kwaliteit, kennis en duurzaamheid. Alle activiteiten zijn erop gericht om een goede opbrengst kwaliteitsproduct te genereren. Daarom is het voor familie Luysterburg van belang dat zij hun werkzaamheden op een verantwoorde manier doen.

 

Ook Van Oers Agro ondersteunt hen daarin. "Van Oers Agro heeft ervoor gezorgd dat wij elke dag in control zijn. Hun innovatieve manier van werken biedt ons overzicht in onze administratie en creëert rust binnen ons bedrijf. Voor nu en voor in de toekomst. Een prettige samenwerking, we kunnen het elke ondernemer aanraden!”

 

Meer weten over de familie Luysterburg?

Referenties
Frank de Jong
Relatiebeheerder +31(0)76 59 78 800